Oudervereniging

Wij nodigen alle ouders uit om in de oudervereniging een steentje bij te dragen aan het verdere succes van De Glimlach. Vorm geven aan de werking van de vereniging, meedenken in werkgroepjes, activiteiten helpen organiseren of bijspringen waar nodig: alle hulp is welkom!

Geef je naam en e-mail adres door aan de directie of
mail rechtstreeks naar oudervereniging@deglimlach.be

Tot binnenkort!

Wat doen we?

Jaarlijks organiseren we verschillende activiteiten. De opbrengst van alle activiteiten wordt volledig benut ten voordele van de kinderen. De voorbije jaren heeft de oudervereniging op die manier volgende zaken kunnen bekostigen: sportmateriaal, kleuterfietsen, (moes)tuinbenodigdheden, fluojasjes, T-shirts, … alsook tussenkomst bij het verfraaien of versterken van de klaspraktijk, enz.

Wie zijn we? 

De oudervereniging is een toffe groep  gemotiveerde ouders die zich belangeloos inzet voor de school van onze kinderen. De oudervereniging wil zijn steentje bijdragen om van De Glimlach dé school te maken waar leerlingen en ouders zich goed voelen. Het is een link tussen de ouders enerzijds en het schoolteam anderzijds.

oudervereniging de glimlach
De Glimlach zedelgem

Mogen we je misschien binnenkort ook in onze groep verwelkomen?
Zelfs al help je maar bij één van de activiteiten, dan nog zijn we dankbaar!
Ook leuke ideeën zijn welkom…

VACATURE (m/v)

Basisschool De Glimlach is op zoek naar “gemotiveerde (groot)ouders”

Zin om de school een handje toe te steken?
Elke ouder is vrij om te helpen bij om ‘t even welke activiteit. Je hoeft niet steeds bij alle activiteiten paraat te zijn. (Halloween, voorleesweek, grootouderfeest, sint, carnaval, schoolfeest,…)
Je bent vrij om de vergaderingen bij te wonen.
Vele handen maken licht werk, je bent steeds welkom.

Wat hebben wij te bieden:
* Contract van onbepaalde duur
* Tof team
* Een goede verloning, nl. een lachend kindergezicht

Spreek gerust een van onze leden aan of mail ons: oudervereniging@deglimlach.be

Steun je ons ook?

Online aankopen?    Ga via Trooper!

Als je op de Trooperpagina van onze vereniging klikt op een shop, weet die shop dat je via Trooper gekomen bent en welke vereniging je wil steunen. Op het moment dat jij je aankoop afrondt op de website van de shop, laten zij weten hoeveel geld ze aan je vereniging schenken. Dat is soms een percentje van jouw aankoopbedrag, soms een vast bedrag.

 

trooper de glimlach zedelgem