Welkom in De Glimlach

De Glimlach Zedelgem

Welkom op de website van onze school. Je hoort het meteen aan onze schoolnaam... Wij stellen voorop dat ieder kind met een glimlach naar onze school kan komen. Daarom vinden we het ook van belang dat uw kind zich goed voelt op onze school en daar maken we ons werk van.

 

Ieder kind is voor ons uniek en krijgt hier alle kansen om zich ten volle te ontwikkelen.

Onze school heeft enkele troeven. Die troeven kunnen de schoolgaande kinderen zeker beamen. Maar we zetten zelf enkele zaken in de kijker... 

  • Gezellige school

Bij ons wordt elk kind bij naam genoemd. De kinderen van oud tot jong, leren elkaar makkelijk kennen. Er is plaats genoeg om een eigen persoonlijkheid te ontwikkelen en die wordt gewaardeerd. Ieder kind is uniek, voor ieder kind is er ruimte.

  • Groen domein voor veel speel- en leerplezier

De kinderen kunnen spelen in de kampenzone, op het voetbalveld, in de wilgenhutten, op een boomstammenparcours, ...

Daarnaast leent de natuurlijke omgeving  er zich perfect toe om met de kinderen eens vaker naar buiten te trekken en al doende te leren. Ons schooldomein heeft een kruiden-, moes- en dierentuin. Kortom voldoende plaatsjes om te ontdekken, te bewegen, te sporten en te spelen.

  • Sterk gezondheids- en bewegingsbeleid

Tot slot kiezen wij er bewust voor sterk in te zetten op een goed gezondheids- en bewegingsbeleid. Want een gezonde geest in een gezond lichaam stimuleert het welbevinden des te meer! Hierdoor zijn we fier laureaat van ‘Sport beweegt je school 2.0’.

  • Eigen busvervoer