HOME > ONZE SCHOOL > LAGER ONDERWIJS > ZEDENLEER VISIE

Met een glimlach naar school!

Je hoort het meteen aan onze schoolnaam... Wij stellen voorop dat ieder kind met een glimlach naar onze gezellige en groene school kan komen. Daarom vinden we het van belang dat uw kind zich goed voelt op onze school. Van hun welbevinden maken we ons werk.

Ieder kind is voor ons uniek en krijgt hier alle kansen om zich ten volle te ontwikkelen. Zo voorzien we zorg voor leerlingen met behoefte aan extra ondersteuning. Maar met onze pluswerking ook voor leerlingen die nood hebben aan uitdaging.

Leren gebeurt hier op een ontspannen, kindvriendelijke en ervaringsgerichte manier. Met vele leerrijke uitstappen naar onder meer de kinderboerderij, toneelvoorstellingen, gemeentelijke bibliotheek en ons eigen natuurdomein met moes- en dierentuin zorgen we ervoor dat de kinderen leren als iets plezierigs ervaren.

Via onze 3 grote projecten: ICO, Fairtrade en MOS werken wij aan actief burgerschap en leren we kinderen bewust worden van hun omgeving. Zo ervaren ze dat keuzes maken een impact heeft op het leven van anderen en op het milieu.
 
Tot slot kiezen er wij er bewust voor sterk in te zetten op een goed gezondheids- en bewegingsbeleid. Want een gezonde geest in een gezond lichaam stimuleert het welbevinden des te meer! Hierdoor zijn we fier laureaat van ‘Sport beweegt je school 2.0’.
 

 Kortom, bent u op zoek naar een gezellige school met veel groen waar juffen en meesters net dat tikkeltje meer oog en tijd hebben voor uw kind?

Dan is basisschool De Glimlach een goede keuze!

 

 


 

 

 

 

NIEUWSBERICHTEN & EVENEMENTEN

GO! School van de Vlaamse Gemeenschap
Sint-Elooistraat 2
8210 Zedelgem
Tel:  050 20 94 09
Fax:  050 20 84 91
E-mail: secretariaat.deglimlach@telenet.be
E-mail Corry: corry_devinck@telenet.be
E-mail Kiani: kiani.decordier@telenet.be

Openingsuren van de school
08u50 tot 12u00 (woensdag tot 11u35)
13u05 tot 15u45 (vrijdag tot 15u00)