HOME > NIEUWSBERICHTEN & EVENEMENTEN

Inschrijven?

 

Tijdens de schoolvakantie kan je nog tot en met 6 juli inschrijven op:

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag telkens van 9 - 15u.

Woensdag van 9 - 12.30u.

 

Dan gaan we er even tussen uit en kan je  in de laatste weken van de zomervakantie terug bij ons terecht. Vanaf 20 augustus staan we terug klaar om u te ontvangen.

 

28 augustus van 17 - 19u is onze zomeropendeur. Dan kunnen alle leerlingen kennis maken met hun nieuwe juf of meester en worden de boeken opgehaald. We hopen iedereen dan terug te zien.

 

 

MOS-groep voor ouders - oproep.

Enkele enthousiaste ouders starten met veel plezier een MOS-groep op voor de ouders. Deze MOS-groep wil vooral ondersteunend werken om ons grootse domein er goed uit te laten zien, maar vooral ook een extra fijne plek creëren om alle kinderen zich te laten uitleven. Bewegen en spelen in de natuur is een extra troef voor elk kind. Het bevordert eveneens ons denken en is goed voor de gezondheid.

Wie graag wil actief deelnemen aan deze groep, kan zich richten tot Anke Desender, mama van Berre en Dina uit de kleuters of Eva Vanhuyse, mama van Noah en Mauro uit de lagere afdeling. Ze hebben heel wat ideeën maar jouw ideeën zijn zeker ook goud waard en zullen ook gehoord worden. Telkens wordt afgewogen wat haalbaar is op schoolniveau en afgestemd op de MOS-werkgroep binnen het team.

 

Voorlopige kalender voor schooljaar 2018 - 2019

Voor komend schooljaar 2018 - 2019 staan al enkele data genoteerd. Alle activiteiten, ... staan steeds op smartschool. Die kalender is de beste om te raadplegen.  Zodra de lijst compleet is zullen we deze hier plaatsen.

  

Nieuws uit de scholengroep 

 

 

NIEUWSBERICHTEN & EVENEMENTEN

GO! School van de Vlaamse Gemeenschap
Sint-Elooistraat 2
8210 Zedelgem
Tel:  050 20 94 09
Fax:  050 20 84 91
E-mail: secretariaat.deglimlach@telenet.be
E-mail Corry: corry_devinck@telenet.be

Openingsuren van de school
08u50 tot 12u00 (woensdag tot 11u35)
13u05 tot 15u45 (vrijdag tot 15u00)